In: SOFTWARE

Kako to biva krajem svake godine, tako i krajem ove godine Google je izbacio popis najtraženijih pojmova unutar svoje globalne internetske tražilice. U 2023. najtraženiji pojam u svijetu bio je rat u Izraelu i Gazi, drugi najtraženiji pojam je tužna sudbina podmornice Titan. Na trećem mjestu je razarajući potres u Turskoj i Siriji, a četvrto i peto mjesto pripali su uraganima Hillary i Idalia.

Damar Hamlin (igrač američkog nogometa) bio je najtraženija osoba u 2023., a u top 5 našli su se Jeremy Renner, Andrew Tate, Kylian Mbappé i Travis Kelce. Među najguglanijim preminulim osobama je Matthew Perry, Tina Turner, Sinéad O’Connor, Ken Block i Jerry Springer.

Od filmova najtraženiji je bio Barbie, a drugo mjesto pripalo je Oppenheimeru. Najguglanija serija je The Last of Us, od videoigara Hogwarts Legacy, od glazbenika Shakira, a među sportskim klubovima najtraženiji je bio Inter Miami CF.

Kako možemo da vam pomognemo?

Trebate da dobijete ideje za predstojeći projekat ili digitalnu kampanju? Želite da transformišete svoje poslovanje primenom punog potencijala digitalnog marketinga?

Za sva pitanja o otvorenim radnim mjestima, posetite našu stranicu za posao here.